Jumaat, 6 Mac 2009

hahahaha

p/s: cerita ini 18sx. Kepada yang belum cukup umur, pastikan anda mendapat bimbingan daripada ibu bapa anda.

Pada suatu hari di sebuah istana Far, Far Away,
terdapat sepasang Raja dan permaisuri yang sangat bahagia hidup mereka. Si puteri merupakan perempuan yang paling jelita di wilayah itu. Si raja pula merupakan raja yang berdarah pahlawan termasyur di negeri itu.

Pada suatu hari, raja terpaksa berjuang di luar negeri demi mempertahankan negeri tercinta. Hari demi hari si puteri menunggu suaminya, tetapi masih tidak pulang juga. Tersebutlah kisah si puteri teramatlah gersang, tidak dapat melawan nafsu syawatnya. Si puteri berjumpalah dengan Temenggung, Bendahara dan Laksamana istana untuk memuaskan nafsunya.

Tiga bulan berlalu, raja pun pulang ke pangkuan isteri tercinta dengan semangat untuk bermalaman dengan puteri. Kecundang rasa hati apabila mendapati si puteri teramat bolos walaupun sudah tiga bulan ditinggalkan.

Raja tidak dapat tidur pada malam itu. Pelbagai perkara yang dipikirkan untuk menyiasat lebih dalam.
***idea pon datang***

Beberapa minggu selepas itu, raja mendapat berita daripada sempadan negeri bahawa terdapat beberapa perkara yang perlu beliau selesaikan. Sebelum bergerak ke sempadan, Raja memasang perangkap tikus yang telah disiapkan sejak berminggu yang lalu pada kemaluan si puteri agar dapat dia menangkap siapa yang bersalah dan berharap perkara ini tidak akan berulang lagi.

Hari demi hari si puteri menunggu suaminya, tetapi tidak pulang juga.Si puteri pun teramatlah gersang, tidak dapat melawan nafsu syawatnya. Si puteri berjumpalah dengan Temenggung, Bendahara dan Laksama istana untuk memuaskan nafsunya tanpa memikirkan akibat yang akan terjadi.

Beberapa bulan selepas itu, raja pulang. Apa lagi cek it out lah kan. Raja teramatla durka apabila mendapati keadaan yang sama berlaku, lobos juga..puteri...puteri...

Raja bertitah "semua penduduk istana perlu berkumpul sekarang juga! Beta ada perkara yang perlu diselesaikan secepat mungkin."

*Seluruh penduduk istana berkumpul*

Raja : Temenggung, buka seluar!
Aik! Hilang! Mati kau, pancong!
Laksama, buka seluar!
Aik! Hilang juga! Pancong!
Bendahara, buka seluar!
Haa....Bagus, ada lagi. Baiklah Bendahara, engkaulah pengikut beta yang paling setia.
Sekarang engkau cakap sahaja apa yang engkau mau, semua beta akan tunaikan.
Bendahara: Auaa auauaua!*lidah hilang
Raja : Pancung!

11 ulasan:

J MAIDEN berkata...

HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAA

moe fansuri berkata...

haha babi je.sumpah lawak.aku suka weh.write another one yo!

rawkhearts berkata...

bapak aa hina gylerr.. hahahahahaha.

Amer Rezza. berkata...

ahahaha serius lawak. hehe.

Eerie Liuvyx berkata...

i will
kne pk dlu nih nak crite ape lg
hahahah

Eerie Liuvyx berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mika Jonas berkata...

cte la 20cent,50cent ngn rm1 tuh
sumpah klaka

Eerie Liuvyx berkata...

kalu yg tuh kne tunjuk gaye,
xkanlah nak ltak video plak

BudaK_BlurR berkata...

weih..citer nie kalo citer depan-depan baru besh dowh..
wahahaaha~

neb berkata...

ana.....2 perkara.
pertama..kau kotor!
kedua...aku suke... hahahahahaah ngeeeee

Eerie Liuvyx berkata...

ko bkn ske dirty joke ker neb
hahaha