Isnin, 30 Mac 2009

aku vs Parmela Anderson(maaf kalau salah eja)

Pada suatu hari,
Pahlawan, Slash, Aracy, Abg Askar, Hero, dan yang lain-lain lepak di Serdang tanpa kehadiran aku sebab pada masa tu aku di Nilai bersama keluarga aku.

Mereka lepak di Mapley, keadaan agak hambar kerana pada masa itu jam menunjukkan lebih kurang pukul 5.30 pagi. Masing-masing bateri dah low. Tunggu nak shut down jer.

Pada masa itu, mereka menonton Baywatch. Tak tahula siapa yang mulakan bualan ini.

"Korang agak2 kalau Slash pakai baju swimming suit Parmela Anderson nih hot tak?"
*semua diam...

"Uish, hot kot!"
"Kalau Aracy pakai?"

"Boleh la"
"Kalau Pahlawan pakai?"

"Wei, tak muat duh, ketat!"
"hahaha, cuba bayangkan kalau Ana pakai pulak?"

"hip-hop!"
sebulat suara mereka mengatakan "hahaha...wakakaka...kikikiki...muahahahah...hehehehe...." dan yang sewaktu dengannya.

Cube korang bayangkan betapa kejamnya penghinaan ini..Boobs tak besar nih la hot tau!

13 ulasan:

J MAIDEN berkata...

hahaa kurang asam punya kwn2!

BudaK_BlurR berkata...

wahahahahaha~~hahehehehehe~~
wlpn jalan citer x berapa betol..
tapi..aku x cakap pon perkataan seperti berikut :- "musti hip-hop dowh"
babi..giller bantai geelak x ingat !!
sorry la sahabat..itu hanyalah gurauan...

Arm berkata...

hihihihihihi...x baik btul diorg nie...;D

FARIE berkata...

haha!! funny doww..

Anne@summer berkata...

Errmm..
i hate my fren if they said like tat to me..
well.. im hurt, but i dun tell..
am i rite?
:)

Shereena berkata...

haha. gylerr disconnected doe.

Eerie Liuvyx berkata...

anne@summer
i don giv a damn wut ppl said about me,
bcoz i am what i am
and i luv wut i am
and m happy with it

~Photo Freak~ berkata...

eleh anne@summer. relax ar...
if other ppl said like u dirrectly no need lorh nak touching2 coz they said what they see.that their opinion. so we as people must accept it..huhuhu...
tapi kalau akak pakai....???

BudaK_BlurR berkata...

~Photo Freak~
hahaha~~
akak pakai..?
hip hop kuasa dua...
wahahahahaahawawa~~

eh..? gelak besar pulak..
wei..mana..?
x buat pon survay..?

Eerie Liuvyx berkata...

ahahaha
survay ape ek?
aku lupe la wei
bodo sial ko linda
lpas nih ape plak?
maria ozawa?
comfirm aku mng
aq kan pornstar terhebat
gagagagaga

Anne@summer berkata...

sure ker... k,
juz accept it la kan.. since it make u 'happy' ... ;)

Anne@summer berkata...

sure ker... k,
juz accept it la kan.. since it make u 'happy' ... ;)

Anne@summer berkata...

sure ker... k,
juz accept it la kan.. since it make u 'happy' ... ;)