Ahad, 19 April 2009

disini ada dua perkara

aku telah ditag oleh Pahlawan lama dah, tapi tak buat2 lagi kan sebab terlalu banyak dugaan yang aku hadapi untuk buat tag ini. sebelum dia marah lagi, so ini adalah survey cambest aku=)

THREE NAMES THAT FRIENDS CALL YOU:

ANa
Pinot
Rockstar
Maria Ozawa
Ciara wanna be
Screamer terhebat
Ana susah nak eja
(nak letak byk lg, agak2 mak aq mrh x?)

THREE MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE:
7 Februari 1991
14 March 2009
21 November 1990

THREE THINGS YOU'VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES:
**** *****(adelah..)
Conference dgn Pahlawan dan Slash, xpecaya? ini buktinya
Promote gig kolej di MSpace
Super Saver dengan Hero


THREE PERSONS YOU MISS FROM YOUR PAST:
Arwah Atok aku yang rock...miss u grandpa(al-fatihah utk Mohd Ali)
MGSian
Sepupu aku di Johor, dah hampir 5tahun xjumpa diorang

THREE GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE:
A trip to Tangkak, Johor
hp 3g
Beg Zero, dijual di bb, warna hitam merah, RM300++, tapi dah sold out skrg=(

THREE OF YOUR FAVORITE HOBBIES:
design
writing
screaming

YOU WANT TO GO FOR VACATION:
Pulau Redang, T'ganu with hero
BagPacking to Japan and Paris

THREE FAVORITE DRINKS:
Fresh Orange
Air Sedap rumah Pahlawan
Coke

THREE THINGS FOUND IN YOUR HANDBAG:(handbag? jap, aku transferkan barang2 dari beg aku ke handbag mak aku)
pen
kertas
sampah(at least, mesti ada secebis plastik gula2, safe earth!)

THREE FAVORITE COLORS:
black
red
white

TOP THREE U LOVE SO MUCH :
my mom *lari2 pergi perluk beliau!
my bestie *grr..arr...arr..dum...dum...tak!
my hero *mmmmuahx!

THREE "THINGS" SPECIAL TO YOU:(things only)
gambar aku masa kecil2 dulu, sedang menyusu badan=)
my guitar
my lousy converse

TOP THREE PERSONS YOU HATE MOST:
penipu
sombong
lembab
hipokrit
cakap belakang
eh....da lebih eh?

TOP THREE REASONS YOU ANSWER THIS TAG :
Pahlawan marah, dia cakap "Wei! bila nak buat tag aku nih!"
Pahlawan merajuk, dia cakap "Yelah wei! Fine la!"
Nak Jage Hati kawan an, buat je la, mak aku marah nanti lagipon

Red Alert

Aku nak tag...

Farie
Aina
Redz


Ini pulak award diberi oleh Farie, tq Farie, dia suka bagi aku benda pelik2 yang besh camnih an. hehehe

Aku telah di anugerahkan sebagai...


hahaha....nih yang buat aku nak nyanyi lagu Sean Kiston...hahahaha

Ini merupakan syarat2 tag
1.Pastikan jantina anda adalah perempuan
2.Copy badge sebagai award anda
3.Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan
4.Pass kan award ini kepada girl-friends anda

*dot*dot*dot*

1.Syarat pertama tu cakap, pastikan jantina aku perempuan
*bukak seluar
owh, betol la

2. Dah, lepas tu?

3. Tujuh sebab bangga jadi perempuan?hehe...
  • tak perlu bayar lebih kalau date
  • baju pompuan banyak murah2 n lebih banyak pilihan berbanding lelaki
  • ada bekalan nasi lemak dan curry puff sepanjang hidup
  • senang nak minta tolong, kenyit mata sikit, dia datang menolong tanpa menanya.hahaha
  • boleh ngorat lelaki dengan mudah, gigit bibir sikit,kecilkan sikit mata, lick bibir sikit, comfirm dorang cair.hahahahaha
  • boleh menjadi ibu dan mengerti apa sebenarnya apa yang ibu kita rasa kan selama membesarkan kita. ILY mak=)
  • kalau aku lelaki, tak mungkin hero nak jadi gay partner aku, so, nasib baik la aku nih perempuan dan hero bukan gay an...ehehehe
4. Pass kan yer? hurm....This award goes to....(background sound yang clumsy)

  • Pahlawan...(gelak jahat)
  • J Maiden
  • Petot
thx Farie=)

12 ulasan:

Op Redz berkata...

hahahah~
lawak dowh blog ko ni..
ske jd ppn siap ada bekalan seumur idop..
good idea dowh..
hahahah~

BudaK_BlurR berkata...

hahaha~~
camdest giller dowh ko nyer survay..
babi..musti aku kena tag kan..
em..
nenanti aku buat..
hahaha~~

Tanpa Nama berkata...

nsb u bkn lelaki.....
hahah

Tanpa Nama berkata...

mdah ke nak ngurat laki??
lick bbr katenye..
spae yg caer actly tgk org lick bbr???

Eerie Liuvyx berkata...

u la
hahaha
br tgk i striper ala2 maria ozawa hrtu kat rumah linda
tu baru ckit
haaaaa
kalu x mesti u da meleleh2 cair kat situ
pastu tetibe nak kiss!
hahahaha
luv u hny

FARIE berkata...

hehe.. tag aku balik yer..
hutang dlu k..

Tanpa Nama berkata...

ala maria ozawa ktenye...
nie nk bgtw orng nie...
sape yg jlez tgk kak yong peluk i??
ckp2..
hahahhaaha
lg2 nk ckp i yg caer an...

aainachentak berkata...

alamak aku kew yg kene tag ngan ko neh?
ke aku salah sangka?!
ho3..

BudaK_BlurR berkata...

wahahaha~~
aiman x boleh bla dowh..
tampa nama..sedih giller..
x payah laa nak cakap pasal kejadian kat umah aku tuh..

Op Redz berkata...

adakah anda telah tag sy??
*confius..
hahahah~

Eerie Liuvyx berkata...

ye ye
kamu,
kamu dan kamu tuh
ades
dah nme terpampang di situ
hahahaha

fezaL Mohd berkata...

sangat panjang sangat berinfo ;)