Selasa, 14 April 2009

aku dan jeritan batinku


Aku merupakan hak milik band 66 Roads, dimana aku vokal bagi band ini. Kami membawa genre metalcore. Band ini telah ditubuhkan semenjak akhir 2007.

Seperti yang semua tahu, metalcore mesti ada kaitan dengan scream yang agak ganas bunyinya. Ya, itulah aku. Mungkin pelik bagi korang dengar perempuan yang scream, tapi itu minat aku, aku boleh scream, jadi, suka hati aku lah kan?haha..

Line up aku Kid sebagai gitar utama, tinggal di Kajang. Bell sebagai bassist juga tinggal di Kajang manakala drummer band kami Izmal dari Puchong. Walaupun agak jauh rumah kami, jarak tidak memisahkan kita.

Awal bulan Mei aku akan menjerit lagi, kalau sudi marilah bersama jerit bersama aku. Bagi aku ini satu cara terbaik untuk melepaskan nafsu yang terbuku..

10 ulasan:

Op Redz berkata...

waaa~
cm gempak je..
nk g2..
tp dh ar cun2 pas aku interview..
mcm xsempat je...
lagu2 band ko ni xde tmpt aku nk dgr ke??

Eerie Liuvyx berkata...

haha
blom bwat record lg la
sorie la beb
ktrg msg2 bz ngan kje msg2
xder ksempatan lg nk record
tak pon just klik kat "dum dum tak" kat belah kiri page aku
itu link ke pg band

Tanpa Nama berkata...

ana pic tue mcm nk promote colgate je..
hahaha

Eerie Liuvyx berkata...

ahhaahah
siot jer

BudaK_BlurR berkata...

hum..
aku comfirm datang..
wahahahaha~~

wei..
tag aku x buat lagi..
em..
aku kecik ati laa dow..
fine laa...!!

BudaK_BlurR berkata...

hum..
aku comfirm datang..
wahahahaha~~

wei..
tag aku x buat lagi..
em..
aku kecik ati laa dow..
fine laa...!!

FARIE berkata...

pggl aku jd artis jemputan k..
nnt aku nyanyi lgu noraniza idris..
hahaha!!!

Eerie Liuvyx berkata...

sorie la BUDAK BLUR
aq asik lpe jer duh
nnt aq set kat reminder k
hahaha

farie, ok gak tuh
br ader kelainan
hahaha

aainachentak berkata...

woa.aku xtau pown ko ada band!
coolio lah babe!;p
slalu men kat gig ey?

Eerie Liuvyx berkata...

biase2 jer
hahaha
dtg la kalu nak tgk k=)