Khamis, 10 Disember 2009

hump..haish..arh..ntahla..grr..huh

mak cik punya wifi yang kurang pemurah
sejak dua menjak nih, aku dah jarang online sebab sebelum nih aku just curi line orang dan berwifi free.tapi sekarang ni dia dah letak password...hump..but it doesnt stop me to write=)

cuti sem
pejam celik mata, hujung bulan ni aku dah pun jadi senior. sem 4 dah aku. birthday baru lepas, 19 tahun dan aku tapi perangai masih budak-budak lagi.
sejak dua menjak ni, aku dijangkiti satu virus yang sangat digeruni...

hantu shopping..
duit banyak habis ke shopping, kalu duit tak da, window shooping pon jadilah..haish...nak jadi apa la nih

balik rumah..
cuti sebulan, so balik la rumaha famili di nilai, cuaca sini panas tak macam kl.
sesak2 pon, tak ada la terik macam kat sini
dah biasa tido dalam aircond kat rumah sewa, bila balik rumah sendiri dah macam cacing kepanasan..arh..terbakar je rasa

attitude problem
bak dan mak cakap, aku ada attitude problem.
aku pon tak paham celah mana yang aku salah
aku selalu bangun lewat, tapi kerja rumah, sapu, mop, sidai baju, lipat baju semua aku setel
dorang cakap aku malas..ntahlah tang mana
kadang2 rasa macam dalam tadika lagi pon ada
keluar lepak minum ngan membe pon tak lepas kadang2 tu..ntahla..apa yang kurang lagi

fulus talk
biasiswa dapat rm630 sebulan
tapi..
sewa rumah rm 110
yuran start sem nih rm500
alat tulis, kertas2, buku2 rm200+/-
bajet makan untuk sebulan rm350
top-up rm 60+/-
bil api air rm60+/-
brape dah ek?
grr...

hero ku..
last skali kita orang jumpa 22 november, bila dikira belum pon genap sebulan tak jumpa, tapi rindu yang amat
jauhnya kita nih
sorang di tangkak, sorang di kl
semua cakap kitaorang tak adalah jauh sangat
tapi bila masing2 dah tak ada transport
jauh 100m pon dah rasa perit
baru2 nih dia apply untuk outing, kami plan mau tengok twilight sama2, tapi tak dapat
dijangkakan, bulan 1 baru kita orang dapat jumpa..
harap2 dia baik2 aja disana..
huh..

4 ulasan:

cHimicHanGga berkata...

apakah virus yg digeruni itu???

banyak bunyi la kamu punya post ni!!

hahahaha!!!

Eerie Liuvyx berkata...

virus hantu shoppinh la..huhu

a kl citizen berkata...

anak dara kena bangun pagi2... baru berseri muka

Eerie Liuvyx berkata...

cuti sebulan,
igtkan mau rehat la jugak sekali sekala
kalu di kl
tiap2 hari bgn awal