Selasa, 1 Jun 2010

aku makanan dia

pernah tak korang rasa seperti jadi hidangan dinner untuk kawan2 korang,
orang yang dipercayai kini mengkhianati,
orang yang pernah kita kongsi gelak berdekah2, takung air mata sama2 tiba2 bila pecah pekung dia korang rasa nak termuntah..?

aku ada jumpa hero bulan lepas,
sedikit perselisihan faham berlaku,
aku memang dari azali bukan diciptakan untuk menjadi seorang yang setia,
aku mengaku benda tu perkara paling susah aku nak buat,
selalunya aku akan cerita kecurangan kat seorang MEMBER yang pernah mengaku besfren forever and after..

but..

apa yang jadi lain,
perlukah dia nak cerita semua apa yang tak patut pada bf aku?
perlukah nak buruk2 kan aku kat kawan dia sampai kawan dia fikir yang buruk2 sahaja aku ada?
tapi last2 bila kawan dia betul2 kenal aku dia cakap aku ok aja,
tak la seteruk yang pernah dia dengar,
perlukah dia nak making up story yang terang2 tak betol semata2 nak porak perandakan hidup orang?
perlukah dia nak berlagak dia tu anak orang kaya yang nak semua benda padahal bapak dia menggigil2 nak penuhi semua dia nak?
perlukah dia nak buat cerita yang semua orang sekeliling aku ni perangai teruk jadi aku akan kawan dengan dia sorang je?

girl...for what?tanpa tu semua pon aku ok la..sekarang semua pekong dah terbukak kau dah hilang kawan2 kau, bf kau, kau nak cakap apa?
nak cuba rapat dengan aku balik?

sorry...not that easy..

sampai sekarang aku tak kantoikan diri dia sendiri atas semua benda yang aku tau,
aku tak mahu dia malu dengan aku,
harap entri ni biar dia sedar,
dan aku tak mahu pun dia campur peribadi aku yang aku tak pernah mintak dia tolong buat apa2,
siapa makan cili dia terasa pedas kan?


bla..bla..bla..

aku rasa aku dah hilang Pahlawan selama ni,
baru2 ni aku ada text dia sebab rindu sangat sampai bertakung hingus aku rasa,
dia cakap dia sibuk tak ada masa untuk family & kawan,
dia cakap habis short sem nih die nak ronggeng ngan aku,
yes, macam dulu2 harap2,
rindu kau sangat2 sahabat!...
**seronok!!**

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

You are such a dumb ass. She saved your life. She told you that there is this guy who's literally going to rape you. Even your bf asked for her help to tell you about it and asked you to take care of yourself. I saw you guys talking. I happen to pass by. Even if you dont post this its fine. I have a picture. So before saying all this stuff about friendship, you should think first.

Eerie Liuvyx berkata...

hey, it none of ur bisnes,
u xtau pape jgn nk msuk campur,
bkn i srg saying this,
lantak u nak bekup kwn u,
i dont give a damn,
die bkn sape pon bg i skrg

Cik Yuki berkata...

sabo jela.

bazique berkata...

what the fucking fuck the damn bastard is talking about? ana, kau cool je. ye la. kau kan tade backup. ahahahahaha. da la tade nama si sender di atas. chill jer..

Eerie Liuvyx berkata...

tade bekup?hahahaah...cantek ckit..
xpyh aq hasut spe2 pon mmg dah rmai org xske die pon

Mimie Saidong* berkata...

One people like this!!!