Selasa, 18 Ogos 2009

fallen angel

lokasi : dirahsiakan
jurufoto : keyon, apis, dom, biskuat, kamil
jurusolek : awin










penggambaran diadakan seawal 8 pagi, dimulakan dengan solekan dari awin. ini merupakan pertama kali bagi aku disolek setebal ini, dipakaikan rambut palsu, dan cukur kening. agak cuak pada mula2 disolekkan, takot kening kesayangan hilang...tapi alhamdulillah, solekan mengancam dari awin buatkan aku nampak seram dan aku sendiri tak percaya gambar semua ini adalah gambar aku.

dom mula tunjuk ajar, posisi macam mana aku perlu buat...pada mulanya aku berasa agak kekok, aksi pertama seperti ingin menjerit...damn, bahagian itu sangat sukar..yang kedua seperti ingin terbang.....dan lain2 lagi biasa2 seperti gambar d iatas..

pada gambar ketiga agak sukar kerana aku terpaksa panjat pada tingkap tinggi...aku panjat tanpa bantuan sesiapa..

secara keseluruhannya, pergambaran kali ini berjalan agak lancar..terima kasih kepada semua yang terlibat terutamanya kepada keyon sebab sudi invite aku=)

6 ulasan:

keyonfreakpic berkata...

same2 ana..
thx coz bg 100% affort(betul ker aku eja) tuk photoshoot kali nie..

siti amirah abdullah berkata...

i like d 3rd one, cantik.

siapa.aku.shah berkata...

nama aku xde pun..huhu..

Op Redz berkata...

style dowh photoshoot ko kali ni..
klu ni bukan blog ko xknl aku..
hahahah~

Eerie Liuvyx berkata...

sorry shah,
tertinggal name kamu=)

IkanStim berkata...

demn
ni sgt cool
tahniah